zaterdag 28 januari 2012

Afleidingen tijdens de reis naar Amsterdam


Vandaag gaan mijn vriendin en ik naar Amsterdam. Dat word een dag, heerlijk. Het is een totaal andere omgeving, met een totaal andere sfeer dan in Leeuwarden.

We zijn net (06.36) op de trein gestapt. Ik heb gelezen dat reisen met het Openbaar Vervoer goedkoper en beter voor het milieu. Alhoewel ik wel van mening ben dat je voor het OV de tijd moet nemen [en een portie geduld]. Voorbereidt met lekkers (muffins), (zelfgebakken) brood en water zijn we nu op weg naar de hoofdstad van Nederland.

Wat me opvalt is dat er onderweg naar het station al veel plekken zijn waar je gemakkelijk koffie kunt halen, of even een broodje. Ik geloof dat we tijdens onze reis en in Amsterdam nog veel meer van die plekken zullen tegenkomen. Uiteindelijk zullen we ergens stoppen, om nog even te genieten van een heerlijke cappuccino.

Veel afleiding vind ik het Want ik heb altijd wel trek in iets te eten -- en koffie is ook niet al te maken om links te laten liggen… We bereiden ons deels voor, door zelf eten en drinken mee te nemen. Maar je kunt ook weer niet oneindig meenemen. Ik ben nieuwsgierig naar meer tips en trucs. Hoe ga jij d'r mee om als je een lange reis hebt? Ga je voor gemakkelijk en snel onderweg… of ga je voorbereid op pad? 

2 opmerkingen:

  1. Ik vind ergens wat gaan eten ook onderdeel van het dagje uit. Wel zorg ik dat ik tussendoortjes en drinken meeneem. Vooral met kinderen die hebben altijd trek blijf je anders kopen en weggooien want vaak drinken ze dan toch zo'n flesje neit helemaal leeg. Veel plezier in Amsterdam.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je :). Het was een mooie dag. Veel drukte. En zoals je zegt, even ergens wat eten hoort erbij. We hebben heerlijk gewokt. jammiejam. Zelf hadden we het een en ander mee om niet te gaan snaaien.

      Verwijderen