donderdag 2 februari 2012

Voorstellen


Even voorstellen. [zie video]

Zou jij je willen voorstellen?
Wat heeft jou tot Zero Waste geleidt?


7 opmerkingen:

 1. Leuk filmpje!
  Dapper hoor, om jezelf zo te laten zien..
  Ik ben zelf nogal anoniem, vind dat wel prettig. (Helaas ook ervaring met minder gezellige mensen in mijn verleden...)
  Volgens mij hebben we dezelfde vitrage... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je. 'Eens proberen', dacht ik. Geen idee hoe het precies overkomt en of het voor dit blog iets toevoegt... ga ik nog eens diep over nadenken ;)

   Verwijderen
 2. Via het gaststukje van Spaarcentje ben ik op jouw blog terecht gekomen en direct volger (15) geworden. Ik ben 100% afgekeurd en 60+, een heel klein inkomen en probeer goed te doen voor milieu en portemonnee. Dat laatste uit louter noodzaak, wat niet betekent dat het leven leuk is. Ik ben benieuwd naar wat ik hier nog kan opsteken en misschien kan ik via een antwoord ook iets bijdragen. Succes en ik wens je heel veel volgers toe want ik vind dat je super goed bezig bent.
  Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank u wel Joyce voor het compliment. Ik deel hier mijn ervaringen en zijn dan nog voldoende vragen te stellen en te beantwoorden. Leuk om meer van u te gaan lezen. :)

   Verwijderen
 3. Het leven is WEL leuk hoor, het woordje 'niet' ontbreekt en dat was niet de bedoeling. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Benny,

  Super leuk idee om jezelf zo voor te stellen (je brengt me op een idee voor mijn engelstalige blog :)) Leuk om je te zien en te horen ook... Ik zie dat het goed gaat met je blog en al je 'volgelingen'... Ben ik erg blij om voor je! Nog heel veel succes en groetjes, Eef

  BeantwoordenVerwijderen