zaterdag 25 februari 2012

Vervoer

Sinds een aantal dagen heb ik geen fiets meer. Gestolen. Dus de afgelopen dagen heb ik andere mogelijkheden gebruikt voor transport. Denk hierbij aan aardige collega's voor het carpoolen. Of het Openbaar Vervoer. Gelukkig de hogeschool om de hoek... een loopje van nog geen 5 minuten.

Ook een iets minder leuke ervaring opent ogen, dat blijkt. het feit dat ik nu zonder fiets zit, betekent dat ik iets anders moet plannen en voor sommige dingen iets meer tijd moet nemen. Aan de andere kant merk ik de voordelen van lopen. Gewoon heerlijk genieten. Even om je heen kijken, eens echt kijken wat er is.

Dat merkte ik gisteravond. Een mooie lucht. Donker. Met heel veel sterren. Een moment dat ik zelfs gestopt ben en even genoten hebt van iets, dat eigenlijk altijd boven ons is... de lucht. Deze keer met sterren.

Waar heb jij vandaag van genoten? Of waar denk je nog van te genieten?

2 opmerkingen:

  1. Het weer, mn was die buiten hangt, kinderen die met fietsjes, een heuvel en elkaar spelen. Kwetterende vogels en de temperatuur die stijgt. Als mn zaden nou ook nog kiemen ben ik dolgelukkig :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vandaag?? heb 'k genoten van 't modderen in de kleigrond, heerlijk zo bezig te zijn in de postzegeltuin.
    groet

    BeantwoordenVerwijderen